Egy szép, egészséges barna: itt van, hogyan kell csinálni

A nap nevet, az ég, ragyog-alig nyáron itt, semmi sem választhat el minket be-a napbarnított bőrszín! A Napsütéses napok, azonban érdemes szem előtt tartani néhány: hő, UV-sugárzás, a verejték, a törzs, a bőr.

Most már, hogy neki mire van szüksége. Íme néhány tipp a tökéletes nyári bőr

 

 

09.00 h.

A korán kel, aranyat lel! Kelj fel, bikini, aztán le a nap! Pillanatban: mielőtt minden tan ne felejtsd el, hogy alkalmazza a krémet. Fontos: minden két órával azután, hogy a krém! Verejték, szárítás, majd kapcsolja be a törölközőt része a fényvédő elveszett, így a fény védelmi tényező már nem lehet teljes mértékben garantált.

 

10.00

Az árnyékban egy még tan. Tankolás után, azt mondta, hogy menjen az árnyékba. Bár lassan barna, sokkal egészségesebb a bőrt. Tudtad? Az árnyékban a szaunázás több egyenletesen.

 

11.00

Turmixot! Most kalcium szenet ad a bőr, hogy pontosan mire van szüksége. Mert a kalcium-megakadályozza, hogy a nap Allergia.

 

12.00

Sunny többi: délben, lehetővé teszi a bőr kipihenni a nap, mert most a sugarak a legerősebb okozhat a legtöbb kárt a bőrt.

 

13.00

Hűtés, erősítése, ugyanabban az időben. Ideje egy könnyű ebéd uzsonna, mint egy könnyű saláta, vagy spanyol gazpacho paradicsom, paprika, hagyma. Ez hűti a testet belülről, remek íze van.

 

 

15.00

Védett, illetve frissítve a második fordulóban. Mielőtt visszatér a partra, ne felejtsd el, hogy miután a krém. Is, akkor újra kell kezdeni az árnyékban, hogy megvédi a bőrt az erős ultraibolya sugarak. Ne feledd: minden napozás, mert a só kristályok a bőr tükrözi a nap vezetni, így gyorsabban tan.

 

16.00

Páratartalom belül. Most nyisd ki legalább egy második üveg vizet. Nedvesség rendkívül fontos: a folyadék elpárolog, a bőrön keresztül, a szervezet kiszárad.

 

17.00

Vörös hatalom ellen bőr károsodását. Ideje egy üdítő uzsonna: görögdinnye tartalmaz egy piros festék lycopin, ami egy antioxidáns, ezáltal megakadályozza a bőr károsodását. Ezen kívül, a gyümölcs 90 százaléka folyadék, illetve adja, a test, a bőr, mi kell neked.

 

18.00

Azután egy nap a nap, a bőr vágyik, bőrápolás, amely segít visszaállítani a stressz. Különleges naptej körülbelül uborka kivonat, megnyugtatja, felfrissíti a bőrt, hidratál. Csak alkalmazni a zuhany alatt, öblítse le, kész – nem ragadós érzés! Pedig a megfelelő ellátás is tan tovább tart.

 

19.00

A buli kezdett: ideje, hogy fogd meg, élvezd a Sundowner során egy gyümölcs koktél, finom étkezés, az esti nap, tökéletesen cserzett nyári bőre sugárzik még szebb.

 

Tudod? Miután kiterjedt napozás viszket a fejbőröd, az ajka pedig éget! Ez történik, ha nem védjük meg ezeket a fontos helyeken, a test a nap.

 

Egy fontos helyet a test, amely gyakran elhanyagolt során a nap, vagy a füle. Bár a fülem mögé a hajam, sajnos, ez nem jelenti azt, hogy ők is védett. Az ultraibolya sugarak könnyen hatol át a hajunkat, „égni”, ezért gyorsan nagyon vékony a bőr. A jövőben, védeni a fülek, magas fényvédő faktor, vagy a nap-blokkoló.

 

Különösen az ajkak kell, hogy különleges gondozás a nyáron. Mivel nincs bőr alatti szövetek, gyorsan szárad. Emellett nem rendelkeznek faggyúmirigyek, amelyek biztosítják, hogy a bőr borítja védő zsírréteg. Annál is inkább fontos, amikor a nap, hogy tartsa a száját különleges rúzs, UV védelemmel.

 

A nyáron meg kell védened magad, a legigazabb értelemben tetőtől talpig a napfény, mert a tan, a hajas fejbőrön különösen fájdalmas. A haj nem nyújt elegendő védelmet a fejbőr az UV sugarak. Nyáron, továbbá használjon fényvédő magas tényező a védelem a fejbőr, a haj. Vagy még jobb: viseljen kalapot, ez biztosítja az optimális védelem a fejét a sugarak.

 

 

Szintén a lábad között, rendszeresen hidratálókrémet. Kényes, vékony a bőr egyébként gyorsan barnulni. Különösen, ha viselni nyitott szandál, papucs nyáron.