A megfelelő kézápolás

Mi kezünkben játék minden területén életében fontos szerepet. A mindennapi életben vannak kitéve a Szél, a nap, száraz keverékek, valamint egyéb dolgot védett. Kézápoló gyakran elhanyagolt. De a kezét nem csak funkcionális, hanem játszani a kommunikáció másik fontos szerepe van. Kezét közvetíteni az első benyomásom, sokkal gyakrabban árulja el a korát, valamint a munka. Ez annál is inkább fontos, hogy érdekel. De mosni, krémek, manikűr el kell távolítani.

Bázis: kézi mosás

foto5Megfelelő kézápoló kezdődik, megmosta a kezét. Minden nap a kezét, sok mikrobák, baktériumok, hogy a kezébe a kapcsolatot, köszönöm, hogy a különböző betegségek is továbbíthatók. Rendszeres, alapos Mosás, szappanos vízzel, így különösen fontos a napi higiénia. A túlzott Mosás lehet támadni, de a védő gát a kezét. Ugyanez vonatkozik a forró víz, zsír-nedvesség húzza. Megmentette, amikor a kézmosás, így jobb, hogy meleg vízzel, pH semleges szappan.

Kézi peeling

Kézi peeling célja, hogy távolítsa el jól a Kanos mérleg. Serkenti a vérkeringést, s ad neki egy friss pillantást. Kézi hámlás, vagy a készen kapható, vagy könnyen tette magát. Mint a koptató részecskék különböző anyagok – a cukor, tengeri só hasznos, ugyanakkor a homok, az összezúzott magokat a Növények. Fontos azonban, hogy nem használja az érzékeny bőr nem túl durva köpeny, így nem károsítja a bőrt.

Alkalmazza a krémet rendszeresen

A hideg, a meleg, a Szél, a nap felszívja a nedvességet, a háztartásban, a mi kezünkben van. Ezért fontos, hogy rendszeresen ellátják őket krém gazdag nedvességet. Népszerű, különösen alkalmas arra, krémek, a tápanyag-Olajok. Ezek a megnyugtassa a betöltött bőr, hogy rugalmasabb legyen. Egy másik összetevő, amely tökéletes a száraz kezet Karbamid. Karbamid a seb szövet, ezért könnyen felszívódik a bőrbe.

A nappali ajánlatos alkalmazni, kézkrém, amely tartalmaz naptejet. Éjjel a kezében lehet sérült, ellenkezőleg, gazdag kezét maszk. Ez a maszk alkalmazott pamut kesztyű, több húzott ki. A keletkezett hőt, a hatóanyag különösen jól behatolni a bőrbe. Másnap reggel, a csodálatos kezét, puha, lágy. A nagyon száraz bőr, extra érdekel, hogy ajánlott legalább egyszer egy héten.

A téli karbantartás

A tél egy speciális kézi betöltése. Mivel az átmenet a hideg, száraz, meleg levegő gyorsabban veszít a kövér, meg a nedvesség. Sőt, meg kell figyelni, hogy a megfelelő ellátást. A legjobb végén krémek alkalmas a hideg téli hónapokban, a visszaállítása a zsír. Száraz, repedezett kezek megelőzhető.

foto6

A Titok A Paraffin Fürdő

Extra érdekel, paraffin fürdő használt szépség érdekel. Tölthető cremten kezét, folyékony paraffin, s húzta ki újra. Miután néhány ismétlés egyetlen réteg Viaszt képződik. Alá egy réteg hő formák, rögzítésre kerül, melynek során a hatóanyagok jobb. Kezét különösen puha, rugalmas.

Gyönyörű Körmök

Persze, meg kell figyelni, hogy kezét érdekel, nem csak a bőr, hanem a körmök. Ápolatlan körmök, nyilalló, azonnal elkapja a szemét, majd hozzon létre egy negatív benyomást. Azonban sem nem kemény, se nem különösen időigényes, hogy kamill kinézni: Tiszta, rövid, kategória világos lakkal bevont köröm mindig jól ápolt.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *